Välkommen till
Svenska Hoyasällskapet
Vill du bli medlem i Svenska Hoyasällskapet?

Betala in medlemsavgiften enligt nedan, fyll i nedanstående och klicka sedan på Skicka-knappen. Dina uppgifter går då direkt till vår utskicksansvarig som registrerar dig som medlem och kontrollerar att betalning av medlemsavgiften inkommit till vårt konto. Därefter får du inom en vecka en bekräftelse via mejl på att anmälan är mottagen. Om du har några frågor så skicka ett mejl till utskick@swedishhoyasociety.com.
Du kan läsa mer om medlemskap och medlemstidningarna under flikarna Föreningen och Tidningen.

Gällande medlemsavgifter
För boende inom Sverige:
Medlemskap 240 kr.

För boende utanför Sverige:
Medlemskap 320 kr.

Medlemskap gäller ett år från och med det datum du betalar in din medlemsavgift till oss.
När ditt medlemskap är på väg att gå ut så kommer du få ett meddelande av oss om att det är dags att förnya.

Ja tack, jag vill bli medlem och jag betalar själv in medlemsavgiften till Plusgirokonto 19 33 39-9 eller Bankgiro 350-1152 eller via Swish till 123 352 67 87. Jag anger mitt namn på inbetalningen och lämnar övriga uppgifter här nedan.

Är du redan medlem i föreningen så behöver du inte använda det här formuläret när du betalar in din medlemsavgift. Men märk inbetalningen ordentligt, gärna med ditt medlemsnummer så vi vet från vem den kommer.

If you are living abroad please dont use this form. E-mail us at utskick@swedishhoyasociety.com if you are interested in becoming a member.

Till startsidanFyll i nedanstående formulär.

*Medlemsavgift inbetald via:
*Jag tillåter att ovanstående uppgifter lämnas ut till andra medlemmar:Genom att bli medlem i föreningen godkänner du att vi får hantera och lagra dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstifning.